Träna inomhus

Jag var som vanligt tidigt på jobbet och ville träna. Har alla möjligheter att springa runt söder eller hitta på någon bana i Tantolunden men jag valde att köra intervaller istället – inomhus.

Vi har långa korridorer, de är nog 60 meter. Där sprang jag fram och tillbaka, tränade på teknik och acceleration. Höll på tills nästa person dök upp, det blev 17 svettiga och flåsiga minuter med intervall.
Därefter drog jag mig tillbaka till omklädningsrummet och tränade styrka i 16 minuter. Gjorde tre omgångar med fyra övningar och 20 repetitioner. De fyra övningarna var att ligga på rygg, sidor, mage, lyfta ett ben 20 gånger. Det brukar normalt vara enkelt men idag fick jag lite syra i låren.
Avslutade med 33 min tänjning. Har flera övningar för benen där varje övning sakta drar ut musklerna i 40 sekunder. Det svåraste att dra ut är baksida lår. Det blir att man drar ut ryggmusklerna istället om man inte gör övningarna rätt.

Jag har lite mer att jobba på när det gäller rörlighet men det går snabbt framåt när man gör övningarna. Har kommit ned i 79,5 Kg nu imorse. Kilona rasar av mig just nu. Det blir nog svårare när jag närmar mig målvikten.

Team Fakta