Nyckelbarn.

Vi har sedan en längre tid kodade nycklar. Det innebär att bara dom som ska komma in på vinden har en nyckel som fungerar dit. Nu har våra nycklar varit på reparation ett tag. Vi fick tillbaka dom förra veckan, men dom måste programmeras för att fungera. Så i dag var vi ner och fick det gjort. Äntligen kan vi komma upp på vinden igen, det var ett tag sedan. Undrar vad vi har där som går att slänga En hel del skulle jag tro. Vi har bestämt oss för att göra en räd och bli av med så mycket som möjligt.

Peter sprang ett intervallpass i dag på morgonen. Mellan lunchrummet och omklädningsrummet, en sträcka på 60 meter. Han är redan klassificerad som lite egen så ingen skulle ha blivit förvånad om dom sett honom storma fram och tillbaka där. Dom hade säker bara suckat, jaha det är ju Peter så vad annat är att vänta.

Jag är eftersnorig men ska i alla fall pröva att köra ett lättare pass på löparbanan på gymmet i morgon. Måste testa hur det går för på lördag är det Karlstad 6 timmars. Har inga stora förhoppningar om att kunna göra något bra lopp, men tänker starta och se hur det går.

Team Fakta