Långpass.

Olika falla ödets lotter sa alltid min farmor och hon hade rätt. Så i dag var jag ledig medan Peter skulle jobba. Jag tänkte utnyttja dagen till att köra ett långpass på löparbanan inne på gymmet. Nu är ju ett långpass lite olika långt beroende på vem som ska springa, men i mitt fall skulle det bli 2 timmar. Det är inte så stimulerande att stå så länge men det bygger pannben, hoppas jag i alla fall. Det var nästan folktomt och jag kunde stå i fred utan att någon tittade uppfordrande på mig och undrade när jag ska sluta.

Första timmen gick bra men efter 1 och 15 vart det segt. Jag hade lovat mig själv att om jag körde 2 timmar skulle jag få sushi till lunch. Så nu när jag började vekna och tänkte att det skulle vara bra med 1,5 timme tog jag mig själv i örat och sa att då blir det ingen sushi. Efter 2 timmar och 16,5 km var jag nöjd och trött. I morgon blir det nog ett nytt besök på gymmet för Peter vill köra och jag tänker inte protestera.

På lördag är det Stadion Marathon och jag ska köra halvmaran medan Peter kör hela. Hoppas vädergudarna är på gott humör och inte regnar på oss.

Team Fakta