Löpning på helgen

Idag söndag har vi joggat en 800 meter lång bana runt runt vid Edsbergs slott. Det gick mycket bättre för oss båda jämfört med senast vi sprang den här banan.
Jag gjorde 10,4 Km på 59.42 min. Ulla gjorde 6.4 Km. Det var varm men inte lika varmt som senast.

Igår började jag lyfta små vikter för benen. Det gjorde jag ofta förut. Det behövs bara ett par sandsäckar runt vristerna på 2Kg och en räknare så det går att tänka på annat medan man kör hundratals lyft.

Gjorde även situps men omvänt. Man har en kudde under baken och lutar benen mot sig. Det blir korta intensiva ihopdragningar av magmusklerna. Visade sig vara ruskigt effektivt. Jobbade även med rygg och bak. Gjorde armhävningar för skuldrorna. Sätt ned underarmarna i golvet och jobba med axlar och skuldror. De musklerna var svaga. Och till sist blev det hanteln för biceps och axlar.

Jag har modifierat alla rörelser så att axeln inte besvärar mig. Jag kan inte göra pull ups med händerna brett i sär, jag kan inte göra normala armhävningar. Men det finns så otroligt mycket annat man kan göra istället.

Under helgen har jag programmerat på mitt system. Just nu håller jag på med gränssnittsrendering och formulärhändelser. Som backend-programmerare måste jag lära mig en hel del frontend för att kunna genomföra allt. Jag har inte några begränsningar med att så här måste man göra, jag tänker hellre i banor om att få vattentäta skott så saker inte kan påverka varandra, att bibehålla en hög hastighet, och att hela tiden förenkla och göra saker konsekventa.

Vi var två gånger i Solna centrum på söndagen, en gång för att fånga Pokemon, och på kvällen för att äta asiatisk middagsbuffé.

Team Fakta