Sista veckan innan Karlstad

Nu är det uppladdningsveckan till Karlstad 6h. Vi har träningsvärk efter bowlingen igår. Nintendo Wii är kul. Ulla var tillbaka på jobbet idag och det innebär att jag också kommer i normala rutiner med tider.

Idag drog jag igång ett larm på jobbet som det tog tre timmar att stänga av. Har jobbat med att gillra fällor. Det är programkod som loggar när något speciellt händer så man lättare kan felsöka.

Ulla var väldigt trött när hon kom hem från jobbet men bestämde sig för att cykla. Jag hade mixtrat med TVn så den inte gick igång, och så hade jag dragit åt justeringsskruven på cykeln så sadeln inte gick att sänka. Då rann ambitionerna av. Vi gick en 3Km runda nu på kvällen.

Jag har börjat tänka på hur mycket jag äter. Jag har stadigt gått upp ett halvkilo per år men nu har det skenat med tre kilo på ett år. Vill inte ned till 69 Kg igen men 72-74 Kg skulle vara lagom. När jag vände skutan var det på 83 Kg och imorse var jag nära 80 Kg.

Team Fakta