Gå på tå

Balkongen 2012För 15 år sedan vaccinerade jag mig för influensan och lydde inte råden att ta det lugnt ett par dagar. Fick snabbt inflammation i båda hälsenorna. Det höll i sig i 3 månader och var mycket smärtsamt. Alla år efter det har jag fått problem med hälar/hälsenor när jag blir förkyld. På senare år har problemen varit milda, men idag har jag känningar igen. Hoppas att det ska försvinna.

Igår övervägde jag om det var dags att gå till jobbet. Idag har snoran kommit tillbaka med ny kraft. Wikipedia: ´´En skämtsam tumregel inom sjukvården säger att en behandlad förkylning går över på 2 veckor medan en obehandlad tar 14 dagar.´´. Det viktigaste är att inte föra virusen vidare.

Helst av allt skulle jag vilja köra ett combopass med löpbandet, motionscykeln och sedan köra skiten ur varenda muskel på balkonggymmet. Men det får bli en annan dag.

Team Fakta