Räkungar i massor

Vi har två eldräkor och 500 ungar till dem.
Vi har två eldräkor och 500 ungar till dem.

I fredags köpte vi två eldräkor. Två pigga krabater som blir ännu piggare när det vankas mat. I går upptäckte vi att det var några små vita ”loppor” som satt på glasrutan. Peter tog kameran och fotade dom vita små sakerna. Sedan förstorade han upp dom på datorn. Det ser inte bättre ut än att det blev ett större antal räkor än det som var tänkt. Någon av dom stora räkorna var visst med ungar. Jösses om dom skulle klara sig allihop.Nu lär nog inte det vara någon fara, fiskarna kommer säkert att desarmera antalet rejält.

Nu börjar vi få kalla fötter vad det gäller Karlstads 6-timmar. Det är bara två veckor dit och just nu är vare sig Peter eller jag i form för en sådan eskapad. Men det sista som överger en är ju hoppet sägs det, så ett under kanske kan hända. Om inte så får det bli en kul utflykt. Starta och gå runt, ta det som det kommer, ingen idé att gräma sig för det. Dessutom lär vi träffa en massa trevliga människor, både kända och okända, det ser vi fram emot. Det lär inte bli något jobb för mig i morgon jag får vackert ta och kurera mig.

Team Fakta