Kick-off.

I dag hade vi på mitt jobb en kick-offdag. Firman ska ju flytta till större lokaler, dom vi har är alldeles för små. Så nu skulle vi åka och titta på var det är och hur dom nya ser ut. Det var inte så mycket att se än, huset håller på att byggas men man kunde ana att det kommer att bli stort, ca 6.000 kvadratmeter. Sedan var det dax för lunch. Vi åkte till restaurangen Lasse-Maja, den ligger i  ett charmigt gammalt område, husen är byggda på 1600talet. Maten var verkligen god, jag satt i solen och åt.

Sedan skulle det bli seminarium. En genomgång av hur firman har gått i år och hur det ska bli i framtiden. Mycket var kul att få reda på.

Klockan halv fem var vi klara och avslutade det hela. Då skulle dom som valde att åka med åka in och gå ombord på en båt för en rundtur i skärgården och äta middag. Jag valde att inte åka med, det har en tendens att bli mer dricka än äta och det roar inte mig alls.

Där emot skulle jag försöka att hitta hem på egna ben. Annica, Peter och jag har sprungit där flera gånger så jag trodde mig om att hitta. Vad jag däremot inte visste var hur långt det skulle bli, jag tänkte komma tillbaka till jobbet och hämta bilen. Jag tog vägen över Rissne och Ursvik det vart ganska precis en mil. En härlig springväg och benen var löpglada efter att ha suttit en hel dag.

Team Fakta