Tillbaka till jobbet

ulla-vardagsrumJag har förmånen att kunna jobba hemifrån. Det är en perfekt möjlighet nu när jag är i gränslandet mellan förkyld/frisk. Har jobbat med att säkra upp kod idag. Dvs skrivit kod som kontrollerar om annan kod verkligen gjort det den sagt att den gjort. Till exempel testa att en fil verkligen har raderats.

Och hur är det med formen? Ulla kraxar med sin förkylning. Hon är två dagar efter mig och har inte förmånen till någon mjukstart på jobbet. Hon sover mest eller påstår att hon läser i en bok men jag tror hon sover då också. Ulla har fått hosta. Det är vi rädda för eftersom Ullas lungor lätt får inflamation. Det tycker vi inte om.

Jag har inte sprungit på ett tag och fördelen då är att skavanker hinner läka ut till Karlstad 6h den 9 feb. Som tur är tar det ett tag innan muskelmassan minskar. Självbilden påverkas inte alls, enligt den är jag alltid i toppform.

Har kommit en bit på nya Team Fakta. Den kommer att fokusera på nyheter och aktuella artiklar. Fördelen är att komma birt från de gamla tekniker jag använder (ASP + Accessdatabaser). Med WordPress blir sidan betydligt snabbare och det blir enklare att ladda upp bilder. Jag lägger inte ut länken ännu, men den som är klurig kan nog lista ut den ändå och testa om den nya epostfunktionen fungerar.

Team Fakta