Heldag, moppe och serietidningar

Idag tog jag mopeden till jobbet. I packlådan hade jag en kasse med serietidningar som min kollega fick till sin dotter. Jobbat med olika saker idag. Studerat och gjort tester. Sitter still på stolen. Foten tillåter inte att jag står och jobbar.

Moppen är riktigt sur på eftermiddagen. Kall ska den kämpa sig uppför backen i Kungsholmstorg. Den segar sig fram i nästan 15 Km i timman. Det blir bättte när jag kommer upp på plan yta. Och när jag närmar mig Tegnerlunden då har den kommit igång bra. Det är fortfarande plusgrader ute. Det han bli isfläckar längre in i vintern.

Ulla hade fixat en god middag och vi spenderade kvällen framför datorerna. Jag försökte programmera på mitt projekt på den timma som var kvar av dagen men jag är på en låg nivå och projektet är på en hög nivå. Dokumenterade stället så gör jag någon nytta i projektet.

Team Fakta