Läkarvetenskapen

Idag fick jag tag i en tid hos doktorn. Ringde tidigt och fick en tid samma förmiddag. Jobbade hemma tills det var dags att åka. Ulla körde mig till Mörby C. Jag förklarade läget för doktorn, fick en undersökning av vristen och sedan en remiss till ortoped och en röntgen. jag fortsatte mot jobbet med alla leksaker i en väska och Ulla handlade och åkte hem. Hon har träning nästan varje dag.

Jag lämnade alla leksaker till min kollega. En stor bag som hon fick släpa hem till sin dotter. Jobbade med programmeringsuppgifter till kl 15 och gick sedan till Sabbats bergs sjukhus för röntgen av fotleden. Det var en snabb grej och snart avklarat. Lirkade mig sedan hem med buss, t-bana och buss. Det är lite störningar i trafiken varje år den 10 december pga Nobelpriset.

Det blev en halv arbetsdag idag men det får vara så. Jag måste få ordning på min vrist. Senare hade min kollega skickat bilder på en superglad liten 5 åring som lekte i ett berg av leksaker.

Får se när min läkare hör av sig eller om ortopeden hör av sig. Under tiden får jag försöka läka ihop igen precis som jag gjort de senaste tre åren om och om igen.