Mitten på veckan avklarad

Mitt team har haft estimeringsmöte idag. Det stora flertalet av alla uppgifter sköts av frontend. Vi hade två uppgifter i backend varav den ena visade sig vara frontend den också. 🙂

Håller på att utöka en modul till Magento för att förutom Facebook även kunna logga in på en webshop med hjälp av Google+ och Twitter. Jag har hört talas om Twitter och Google+ men de verkar vara lika nyttiga som Facebook. Det enda jag hört om Twitter är att Jonas Gardell, Carl Bildt och den förra påven skriver där, men att ex-påven slutat med det.

Det blev löpning hem. Tog en annan väg idag. Rosenlundsgatan (Nära zinkensdamm) ned till Södermälarstrand, upp på bron till Riddarholmen, förbi Stadshuset längs Karlbergs kanal, upp på Sankt Eriksgatan. Sprang den till Brunnsviken, Haga, Bergshamra, Mörby Centrum och sedan sista 6Km hem till Sjöberg. Det blev 20,0 Km på 1.58.40 tim.

Tog det lite lugnare löpning idag. Det var lite kyligt om benen första Km, byxorna var inte lika bra fodrade som de jag hade i förrgår men å andra sidan satt de uppe vilket jag hade problem med i måndags.

Har lagat mat och väntar på att Ulla ska sluta jobba och komma hem så vi får prata. Vi träffas i vaket tillstånd en timma per dygn den här veckan. 30 min på morgonen och 30 min på kvällen.

Igår sprang Ulla 1Km-intervaller på löpband. Med uppvärming och intervaller blev det 10 Km.
Hon har antagligen sprungit på gym idag.

Team Fakta