Programmering hela dagen

Lite orolig nattsömn. Vaknade 4.30 och väntade till 5.30 innan jag gick upp och programmerade på mitt system i 90 minuter.
Jobbade sedan hela dagen hemma med en programmeringsuppgift. Fortsatte på en kod som min kollega har skrivit. Blev klar i slutet av dagen med det jag skulle göra.

På eftermiddagen tittade jag på ”Ant Man and the Wasp”. Den första filmen ”Ant Man” var bra och jag tycker denna var ännu bättre. Hyrde från SF Anytime. Det är smidigt att man kan betala med Swish. Har plockat bort mitt VISA kort från Google.

Kaninen Jobi blev sjuk på dagen. Han ville inte röra sig och nekade alla favoritfödor. Vi höll honom varm och tvångsmatade honom med specialfoder som blandas ut i vatten. På kvällen började det släppa. Han hade nog gaser eller förstoppning. När han lämnade friskintyg i toalådan gjorde vi tummen upp. Ulla trodde det var kört för honom.

Vi tittade lite på diabetesgalan.

Team Fakta