Visning.

I dag var det visningsdagen av kollo, vi har bestämt att vi ska sälja kollo. Vi har fått den värderad och nu har föreningen tagit fram några som kan tänkas vara intresserade av att köpa. För kolonistugor gäller hembud, det innebär att man inte får sätta priset själv, utan föreningen avgör både pris och vem som får köpa. Så nu i dag kom det några som skulle titta. Några var nog inte så värst intresserade utan kom nog mest för att dom skulle prickas av. Men ett par var mycket på hugget, dom har redan en stuga här på området som dom har vuxit ur och nu ville ha en större stuga. Fast redan i onsdags var ett par här och tittade och dom verkade också vara en möjlig köpare. Så nu är det bara att vänta och se om/vem som föreningen väljer att få köpa. Sedan ska det ju skrivas papper och vi ska utrymma stugan så det lär dröja ett tag innan vi kan lämna över till nästa.

När allt var över var mitt huvud som ett enda virrvarr. Så vi tog och gick en runda som vi avslutade på restaurangen vid kvarnen. Skönt att få tömma huvudet och fylla magen.

Team Fakta