Jönköping marathon

Idag går loppet. Jönköping marathon. Ulla springer halva och jag springer maran. Annica är med och springer. Vi träffade många bekanta. Jag sprang solo i början men träffade sedan Micke Forsström. Vi slog följe till 28 Km. Sedan körde jag solo. Min tid blev 4.46.20 tim på min klocka.

Ulla och Annica följdes åt. Annica körde också halvmaran. Det är en tuff bana med många fina uppförsbackar och tvära nedförsbackar. Men det är inga problem, bara att sänka farten och gå när det behövs.
Det var trångt i starten första 4 Km. Men vad gör det. Man sätter inga rekord ändå. Välordnat lopp och många deltagare.

Vi hade tur med vädret +14 grader tror jag.

Efter loppet åt vi lite på Espressohouse och åkte hem till Stockholm. Vi stannade för riktig mat längs vägen. Det här var min 101a marathon.

Team Fakta