Joggat med vagnen

Haft mycket att göra på jobbet men kan jobba fokuserat. Idag satte jag upp ett FTP-script som hämtar data automatiskt. Fixade bättre loggar och förbättrade en import. Det är semestertider och fint väder.

Joggade hem på eftermiddagen och hade med barnvagnen full av tvätt och matlådor. Tog det lugnt men fick ändå känning i vänster vrist, denna gång på framsidan. Sprang på hälen ett tag tills det blev bättre. Det är bara att fortsätta springa lugnt om det inte är någon smärta. 9,5 Km 1.00.00 tim

Hemma har jag jobbat med mitt projekt och har nu dokumenterat basklassen. Ska fortsätta förbättra dokumentationen för kärndelarna i mitt system innan jag fortsätter med kodandet. Längtar tills systemet är färdigt och kan börja användas. Då ska man kunna lagra vilken data som helst för ett objekt. De som arbetar med Excel eller relationsdatabaser känner säkert igen de många kolumnerna med väldigt lite data. Det är en av de många små saker som systemet löser, dessutom bättre än EAV tabeller.

Stockholm Ultra närmar sig. Det ska bli kul, men jag hoppas att vristen vill vara med. 10 dagar kvar. Har funderat på vilka saker jag ska ha med mig under loppet. Just nu tänker jag ha ett tidtagarur, Garmin Fenix med fotpod, en liten telefon med mp3. Men det hinner säkert ändra sig många gånger.

Team Fakta