Två doktorer och två tassar

Imorse opererade Ulla högerhanden. Det är sista fingret för den här gången som ska åtgärdas. Fingrarna låser sig och går inte att räta ut.
Vid senaste tävlingen i Växjö hade Ulla vänsterhanden i bandage.
Jag följde med till Liljeholmen och tillbaka. Jag är inte helt lugn med att Ulla ska åka någonstas där hon varit mindre än 50 gånger.

Vi såg i lördags att lilltjejen Eva (marsvinet) lade huvudet på sned så mycket hon kunde när hon åt. Och hon skakade på huvudet. Idag var det lika illa och vi åkte till veterinären i Bromam Zoo. Hon hade en liten bit avklippt klo i hörselgången, det var rött och irriterat. Biten är nu borta och hon fick öronskölj som hon gillade skarpt.

Jag har jobbat hemma idag och plockar ut en del från övertidsbanken för att skarva, men jag gissar att det blir lite övertid denna vecka.
Vi har en ny sprint att jobba på och jag är i full gång med det. Det är toppen.

Jag har läst på om TOR som är ett anonymitetsnätverk, har även läst på om MongoDB som är en databas för alla typer av data. Ska testa båda sakerna lite senare.

Team Fakta