Mot Tallin

20130907-132832Vi flög innan lunch från Arlanda till Estlands huvudstad Tallin. Flygresan tog 60 minuter och det var väldigt smidigt. Taxi från flygplatsen till city kostar 7-10 euro. Vi reste lätt med lite handbagage, dom slängde vi in på det 5-stjärniga hotellrummet och rusade ut. Hej Tallin, här kommer vi!!

Det var lätt att hitta till tävlingsområdet på frihetstorget och vi fick snabbt ut vår nummerlappp. På området har de även laddat upp med några butikstält och underhållning från scenen. Idag går även barnloppet med mål på torget. Vi letar oss in i gamla stan och hittar en fin lunchrestaurang, St Patricks, med gedigen förrätt, huvudrätt och efterrätt.

Vi var supertrötta och sov två timmar innan det blev middag och sedan tillbaka till startområdet för invigningen av tävlingen. Här blev det presentation av elitlöparna, tal och underhållning. Vi var tillbaka tidigt på hotellet och somnade före kl 20. Vaknade 11 timmar senare.

Team Fakta