Fixa och ordna

Jag vaknade ett par gånger i natt. Ena gången hade jag virat påslakanet runt benet så det blev blodstopp. Andra gången drömde jag att bilvägen utanför oss var en avlastningsplats för jord, och som en brandgata in i skogen var det trevånings radhus byggda i gammal Japansk stil.
Även i drömmen var min moped superstark och jag kunde lätt åka över jordhögarna på väg till jobbet.

Gick upp kl 6 och fortsatte att programmera på mitt system. Det är så spännande att skapa. Samlade ihop det vi ska ha med till Mamma och Pappa.
Fick tag i kaninen Abby-Marie och gosade med henne. Hon undviker människor och är ingen goskanin, men med lite träning kanske.
Kaninen Tina fick tag i mig och skulle gosa. Hon får inte nog av att bli klappad och kliad.

Vi åkte till MaPa i Tyresö och anslöt med syrran. MaPa ville ha ned bokhyllan de haft i 50 år. Vi fixade det snabbt och enkelt och körde bort allt till återvinningen.
Även pappas motionscykel åkte. Han fick vår cykel istället. Pappa har kört så mycket på sin cykel att den helt rostat sönder. Nu kan han fortsätta cykla på en lika dan.
Tog med el-mopeden till mamma. Vi får se om hon kan köra den.

Jag har förberett löpning imorgon. Packat väskan och gjort en påse med gryn till gröten.
Blev klar med ett projekt i fredags och projektledare och kund var nöjda. Vi har varit tre ordinarie + två tillfälliga programmerare på det projektet.
Imorgon ska jag ansluta till gruppen som gör ett projekt som jag har gjort förstudien på. Då blir vi två programmerare.

Vi gjorde ett maxtest på motionscykeln. Ulla värmde upp i 5 min genom att stegra ansträngningen. Sedan 2 min max ansträngning. Hon kom upp i 156 slag/min.
Jag gjorde samma test och kom upp i 154 slag/min. Vi ska testa om vi kan komma högre i puls eller om vi klarar högre belastning när vi kör det här igen.

Jag blev spelsugen och testade att installera Wine på Linux och installera mitt favoritspel Command & Conquer 3. Men det fungerade inget bra. Meckandet gjorde mig trött och botade spelsuget. Jag avinstallerade allt och städade upp Linux. Gör ett nytt försök nästa år.

Team Fakta