Nordiska museet

Jag har pratat i åratal om att vi borde besöka Nordiska museet på Djurgården. Och det skulle vi göra när det var dåligt väder. Idag är det värmebölja och då är det perfekt att fly solen.
Vi åkte in till stan och gick till Djurgården. Vi får gå sakta för min rygg är arg. Jag kan gå en bit och sedan behöver jag vila. Vi gick runt Skansen. Jag fick vila på en parkbänk och hade svårt at komma upp från den sedan. Vi hörde repetitionerna från Allsång på Skansen och vet nu ett par av sångerna som ska vara med i kvällens TV-sändning.

Vi kom in på Nordiska musseet och började med att äta lunch i restaurangen. Det var god mat. Ulla fick hjälpa mig att hämta smörgåsar och att komma upp från stolen efter lunchen.
Vi vandrade och tittade på alla utställningar på alla våningar. Det var lärorikt. Vi kände igen många föremål.

På kvällen tittade jag på ”Last witch hunter”.

Team Fakta