2018-10-25 Pokemon och ägarmöte

Idag var vi på Mall of Scandinavia och fångade Pokemon. Det är otroligt vad många Pokestops det finns där. Vi åt lunch och vi testade en 3D upplevelse där vi simmade i havet med hajar. Det var kul.
Vi försökte även köpa jeans till Ulla. Ska det vara låg, medium eller hög midja? Tighta stretchben, raka ben eller utsvägda ben? Vilken grad av slitage vill du ha, öppna hål, lite tunnt tyg eller inget slitage? Vill du ha ben som stannar ovan, på eller under wristen? I Ullas fall vill hon ha oslitna byxor med raka ben som går ned till vristen. Sådant finns inte. Då har vi dessutom inte ens kommit till storlek, färg och design. Vi gav upp.

På kvällen åkte jag in till stan på moppen och in på jobbet. Jag är klädd i MC stövlar och flytoverall. Vi skulle ha mötet på ett fint hotell i närheten. Tur jag tog med mig nylonslipsen med reflexränder på. Jag är som vanligt laddad med åsikter och reflektioner. Nu har jag haft tid att tänka och analysera. Det blev ett bra möte med mycket spännande information och vi hade bra diskussioner.
Det blev ett längre möte än tänkt och jag kunde åka moppe genom stan på kvällen. Det var häftigt att åka på den tidpunkten. Inte många cyklister ute. Ulla var vaken när jag kom hem. Hon ska upp tidigt imorgon och jobba men kunde inte sova.

Team Fakta