Ulla fyller år

Idag fyller Ulla år. Det är onsdag så jag jobbar hemma. Det går mycket bättre att jobba hemma än på kontoret. Hemma fungerar internet, det är tyst, jag vet att jag inte blir avbruten. Ser alltid fram emot onsdagarna för jag sparar in två timmar resväg och får mer gjort på de 8 timmarna än på kontoret. Idag var inget undantag, men eftersom jag är TPL teknisk projektledare så gick hela dagen åt till administration. Jag fick inte se mycket kod idag, än mindre skriva någon kod.

På lunchen åkte Ulla och jag till Edsbergs slott och sprang på en 800 meter lång slinga där. Vi skulle hålla på i 30 minuter. Jag gjorde 7 * 800 meter på 30.57 min. Det är varmt men inte lika varmt som senast.
Ulla gjorde 4*800 meter. Hon tyckte det gick bättre än förra gången.

Efter jobbet åkte vi till Sundbyberg och vandrade runt Lötsjön och Råstasjön medan vi samlade Pokemon. 5,4 Km 1.17 tim.
Vi avslutade vid Restaurang Parma där vi åt födelsedagspasta.

Ulla var mycket nöjd över sin födelsedag.

Team Fakta