Motionsdejt

Ulla jobbar idag så jag hängde med till hennes jobb i Bromma och joggade in till mitt jobb på Norr Mälarstrand. Klockan är 5.35 och jag är inte riktigt vaken. Jag sov tungt för 30 minuter sedan. Trots den tidiga timman är det redan varmt ute. Jag börjar att promenera för att undersöka om kroppen är med mig. Ingen smärta i fötterna, men kroppen i övrigt sover fortfarande. Börjar ändå jogga lite varvat med gång. Efter ett tag går det att jogga normalt. Det blev ca 7 Km på 50 min. GPSen var trött den med och hade inte kommit igång som den skulle.

Jobbat idag med att validera data. En kund vill hämta upp varor i angiven butik, datum och tid. Jag ska då kontrollera att datumet är ett datum, att tiden är en tid, att butiken finns och tillåter att varor hämtas där, att datum och tid är tillräckligt långt bort för att man rimligen ska hinna expediera ordern. Och slutligen kontrollera vilken veckodag datumet är så jag kan få fram butikens öppettider och kontrollera önskad upphämtningstid. Då som först kan jag säga OK eller STOPP och ange en specifik orsak.

På eftermiddagen kom Ulla till mitt jobb och vi vandrade ut på en Pokemondejt. Vi tog vägen från Norr Mälarstrand, över Västerbron, upp till Högalidskyrkan. Där finns några Pokestops. Sedan gick vi lite ovanför Söder Mälarstrand tills vi kom ned på Söder Mälarstrand. Där träffade vi Carina Borén, det var trevligt att träffas. Vi fortsatte genom Gamla stan och Drottninggatan till T-centralen. Nu hade vi gått 6,8 Km 1.51.28 tim och fått tag på många fina Pokemon. Grejen just nu är en Pikashu med stor hatt.

Vi åkte till Mörby centrum och åt på restaurang där i lugn och ro innan vi åkte bussen hem till Sollentuna.
Jag läste i boken ”Dömd att springa”. Efter en hel dag med programmering så orkade jag inte fortsätta med det hemma.

Team Fakta