Sherlock säsong 4

Jag har jobbat hemma idag. Får mycket mer gjort hemma, är mindre trött i huvudet efter arbetsdagen. Det är sällan det är stimulerande att jobba på kontoret, men hemma där jag vet att jag inte blir störd i onödan, då går det att hänge sig till uppgiften och släppa lös hjärnan.

Det blev bra sömn i natt. Hade spa imorse. En god frukost. På lunchen blev det motionscykel och jag började titta på Independece day – återkomsten.
Ulla gjorde broccoligratäng och fläskfilé till middag. Gott.

Tittade på del 3 av Sherlock säsong 4. De tre första säsongerna var knasiga men ändå var de kul att se.
Säsong 4 däremot… Avsnitt 1 var OK i början men med uselt slut. Avsnitt 2 var inte en riktig Sherlock, det var dåligt segt och onödigt. Avsnitt 3 var en helt annan genre. Här fanns ingen slutlednigsförmåga, inga fall att lösa. Det var mer ”flykten från skräckkabinettet”. Det gick inte att titta på skräpet till slutet så jag stängde av.
Det verkar som de spenderat budgeten fläckvis och var tvungna att dra ut på andra billigare scener.
Jag hoppas innerligt att om det blir fler Sherlock så kan de byta ut manusförfattarna och låta Sherlock lösa fall igen – med slutledningsförmåga.

Kaninen Tina fortsätter att äta och äta. Hon är liten men äter mer hö än de stora kaninerna. Kaninen Abby Marie ligger mest ute på balkongen. Hennes lejonpäls är varm. Hon gillar när det är lite svalare.

Team Fakta