Träningsdag

Vaderna känns fortfarande strax under knävecken men det blev löpning i morse. 2,67 Km på 21.57 min runt Tantolunden, genom området med alla kolonistugor.

 

Fick inga men av det så jag testade ett nytt pass på eftermiddagen. Sprang från Bergshamra via Mörby c till Sjöberg. 8,5 Km 59.29 min. Rätt känsla. Skulle kunnat springa längre. Det snöade lite mysigt.
Den 21 mars, om 36 dagar, ska jag springa Balaton 195 Km.

 

Ulla sprang löpband på gymmet, 8 Km på 60 minuter.

 

Det är fettisdag och på jobbet kunde vi äta semlor. Jag var med och minglade men smakade inte. Semla är otroligt gott och jag skulle bara vilja ha fler om jag provsmakade. Jag har börjat reducera min vikt. Vågen visade 83 Kg när jag vände det hela. För åtta dagar sedan vägde jag 80,2 Kg och idag är jag på 78,9 Kg. Målet är 72-74 Kg och hoppas gradvis nå dit om 60 dagar. Det går lite upp men mest ned.

 

Vi tittade på julkalendern i december. Grevelholm – Grevens återkomst. Nu tittar vi på förlagan som kom 1996: Mysteriet på Greveholm. Tittar på några avsnitt per kväll. Hajade först nu ikväll att det är en ordvits med Greve von Dy.
Den längsta tiden jag hajat något i efterhand är filmen Bernard & Bianca som jag såg på bio på 70-talet. Runt år 2000 började jag fnissa åt att trollsländan som drev bladet de åkte på heter Evinrude.

Team Fakta