Hållbart arbetsliv

Igår firade vi syrran som fyller år. Igår passade jag även på att byta avloppsrör. Det är bra läge att göra när näsan är täppt. Vi hade även skaffat en ny våg, en väskvåg. Nu kunde vi väga alla kaniner och marsvin. Matronan Matilda har gått ned i vikt till hälsosamma stabila 800 gram. Hon har inga problem med aptiten men börjat bli till åren så det är bara naturligt.
Vår kanin Abby Marie väger hela 2,8 Kg medan Jobi väger 2,2 Kg. Hon är några storlekar större än honom och väger därefter.

Idag har vi klippt klor på några marsvin och alla kaniner, även Ingalills kanin Emil. Han blev även vägd. Vi har städat bort allt på Ingalills balkong. Snart ska hennes hus få en ny fasad, nya balkonger och fönster.

Den här förkylningen har varit fysiskt jobbig men mentalt viktig. Jag har lyckats få bort den ihållande huvudvärken och fått några bra nätter med sömn. Jag har fått tid att fundera på min situation på jobbet och kommit upp med en ny strategi. Problemet är egentligen mitt eget. Jag är drillad inom industrin där man håller arbetstider, levererar i tid och håller en hög jämn kvalité alla dagar på året. Så jag kommer att göra min del, men inte mer än så.

Jag har även hunnit programmera en stund idag och förbättrat min indexerare. Adderat stöd för en ny indexeringsmetod. Nu ska bara söken fixas så den kan använda det nya indexet.