Löpning inne

Det blev löpband idag inomhus på gymmet för oss båda.
Ulla sprang en timma 7,68 km och sedan direkt en timma till 8,02 Km.
Jag sprang en timma 10,0 Km, några minuter paus och sedan en timma till 10,1 Km.
Den andra milen var mentalt lättare och jag hade en bättre rytm i löpsteget.
Har lyckats förlägga mina ordinarie löparskor, så dagens pass blev i de silver/blåfärgade Puma-skorna som passar bäst för korta distanser. Lyckades få en blodblåsa på vardera foten i stortåleden.

Vi åt på lokal i Mörby centrum och åkte sedan till Filmstaden i Solna för att se Natt på museet 3 med Ben Stiller. Eftersom det är en barnfilm och vi var där på matinétid så var det dubbat på svenska. Lite ovant första 5 minutrarna. Man ser Owen Wilson och Robin Williams men känner inte igen deras svenska röster. Det var en kul film. Väldigt fina effekter. Extra kul a Hugh Jackman har en meta-roll i filmen, han spelar Hugh Jackman som spelar kung Arthur och även imiterar Wolverine. Fullt logiskt när man ser filmen.

Team Fakta