Söndag – Gym Kryckor Teater

Vi gjorde oss redo för att träna och hade sedan tid över. Jag passade på att programmera på mitt system. Det är svårt att komma igång och göra något vettigt på en timma men jag försökte i alla fall.

Foten är bra och jag har ingen träningsvärk sedan spinningen igår. Jag vågar inte jogga på löpbandet testar istället för första gången stegmaskinen. Det går jättebra och jag kör på i 30 minuter. Musklerna i foten blir lite trötta men ingen smärta.

Fortsätter med roddmaskinen. Den brukar stå på högsta motstånd då är det som att ro med pizzaspadar och man kommer långt på ett årtag men det är tungt. Ställer man på lägsta är det som att ro med skedar och det är lätt att ro men man kommer inte långt på ett årtag. Jag sätter på mittenläget.

Ror i 45 minuter tills jag börjar känna att knät blir trött. Foten är helt OK. Ulal och jag delar på oss och jag är i gymmets omklädningsrum färdigduschad när jag inser att foten inte är OK, inte i närheten av OK. Tar det mycket försiktigt och linkar sakta ut till Ulla.

Ulla har sprungit på löpbandet men var inte så inspirerad idag. Kristina sprang en mil. Vi mötte upp med Kristina och jag fick låna ett par kryckor. Vi tog och till restaurangen Tre bröder i Sundbyberg och åt innnan vi åkte till Göta Lejon och såg Tommy Körberg med fyra sångare och orkester framföra julsånger. Det var väldigt bra.

Utan kryckorna hade jag inte kommit någonstans. Foten är mycket grinig det går inte att snurra på fotleden utan att det hugger. Tur att jag snart har tid hos ortopeden.

Team Fakta