En ny dag.

I dag var jag som vanligt och hälsade på hos Ingalill. Hon börjar se lite bättre ut nu när såren runt munnen har börjat läka, då går det bättre att äta när det inte gör ont för varje tugga. Hon har tappat tre kilo vilket inte är så konstigt men det är helt klart tre kilo för mycket när man väger så lite som hon gör redan från början. Fast i dag var hon glad att få börja gåträna, det har varit jobbigt att bara vänta och vänta. Hon får inte stödja på foten än med det kommer nog snart det med så det ser ljusare ut nu.

Peter är lite stel i benen efter lördagens eskapader på löparbanan, men är mycket nöjd med att både fot och rygg höll. Jag är nöjd med att jag klarade att köra en halvmara med den dåliga uppladdningen. Visserligen var inte tiden så mycket att hänga i julgranen men det blev i alla fall en välbehövlig genomkörare. Dessutom blev det en trevlig resa med mycket skratt och god mat vilket inte är att förakta. Nu har vi börjat snegla på Connemaran, men jag ska försöka springa lite mer innan så blir det ett roligare lopp.

Team Fakta