Eländigt

Det var skönt att sova 10 timmar i natt. Trodde ett tag att det hade vänt men istället har förkylningen mobiliserat. Jag gör vad jag kan med att avlägsna biprodukter. Sedan tidigare kör vi med nässkölj med saltvatten. Det är ingen omedelbar hjälpare för mig men den lättar på svullnaden i bihålorna så skräp lättare kommer ut. Det nya idag är avkok på timjan. Efter filtrering blir det ett lagom varmt te som lättar upp i halsen och gör att hostan får bättre resultat. Varmt vatten gav inte samma bra resultat. Vi har varsin rulle papper nära till hands för oavbrutet snytande.

Vi undviket att röra vid djuren. Att de ska få något av det vi har är inte sannolikt men heller inte omöjligt, så för säkerhets skull. Ulla har tittat på hockey idag. Hennes normalt yvigt färgfullt dråpliga beskrivningar var inte fullt så spänstiga idag. Men hon nämnde elvisptaktik (Alla åker runt och ingen skjuter).

Jag har funderat i timmar om jag ska titta på en film, men vet inte om jag orkar. Allt snytande ger huvudvärk och ömma tänder. Jag har mest slösurfat och tittat på youtube. Skulle vilja titta närmare på Mono C# GTK men det är för avancerat idag. Nä nu får jag skärpa mig. En nässkölj till och sedan filmen ”Ted 2”.

Nu har jag sett filmen. Fick ta en paus i mitten för att rekonditionera luftvägarna. Ted 2 är inte för barn, den är inte heller för vuxna. Ted liknar väldigt mycket Fritz the cat men med ett budskap.

Team Fakta