Seg natt

Det var en tung natt. Vaknade kl 2 med ett plopp i lungorna och inget syre. Fick hosta igång och rensa luftvägar. Tog nässpray. Framåt 3.15 var det fria kanaler och därefter oavbrutet snytande/hostande till kl 4 då jag tog en Clarityn. Vid kl 5 hade det hela stoppat så det gick att sova.

På nyheterna igår var det ett inslag om forskare som försöker ta reda på vilka gener som gör att kvinnor lever längre än män. Enligt min egen forskning på Youtube är det ganska uppenbart varför kvinnor lever längre än män. Det är få videos där kvinnor gör samma saker som män: #hoppamellanhus, #hoverboardpåbiltak, #klappalejonen, #undersökfallhuset.

Efter frukost satt vi och vilade framför TVn med skidskytte. Tider hoppade, folk stod och sköt flera serier på rad och det var flera segrare med både damer och herrar. Det tog en bra stund innan jag begrep att det var sammandrag. Lunch och sedan sov vi drygt två timmar och plötsligt var det middag. Det blir lite vimsigt och jag känner mig lite gnällig efter att inte kunna jobba och träna. Ungefär så här.

Team Fakta