Vegetariskt och fotleder

Vaknade och gjorde fotövningarna. Vristen känns toppen. Såg bussen komma in och gjorde en tjurrusning.
Hann med bussen men promenaden senare från Gamla stan till jobbet blev plågsam. Vristen känns inte toppen.

Har definierat en ny regel: Jag får bara jogga när jag är ombytt och uppvärmd.

Stod och jobbade idag. Kunde göra fotövningarna samtidigt. På vägen hem lade bussen av och alla fick stiga av. Ett ungt par började gå, jag likaså. Resten valde att stå på stället och vänta på bättre tider. Det var ca 4 Km hem och vristen fungerar ganska bra om jag vinklar vänsterfoten lite innåt.

På mina promenader idag har jag lyssnat på P1 sommar från förra året och lyssnat på Alexander Bard. Det var spännande med filosofi och därför började jag också lyssna på dagens sommarpratare Jonna Bornemark. Med dessa två gäller det att lyssna fokuserat så man inte missar något.

Ulla har gjort en jättefin vegetarisk gryta och pasta till det. Vi fortsätter med vegetariskt. Jag älskar det.

Team Fakta