Vietnamesisk mat och träning

Det blev sent igår. Skulle bara fixa lite på min plattform och tiden rann iväg. Man vet att saker går bra när man raderar mer kod än man skriver.
Imorse fortsatte jag en stund innan vi gav oss iväg på en Edsbergsrunda drygt 8 Km. Ulla sprang och jag cyklade. Regnet kom ösande ned ett tag. Vi mötte Ann-Marie.

Väl hemma så fortsatte jag en stund att programmera och körde sedan motionscykel 50 minuter 21,2 Km. Tittade på SVT Play under tiden.
Vi åkte iväg till Solna Centrum för att fånga två nya Pokemon och äta mat. Vi hittade de två nya ganska enkelt. Solna var fullkomligt översållad av dem.

Vegetariskt har varit vår mat den gångna veckan och vi är nu rädda att vi ska få smak på kött igen om vi tar en Nacho deluxe. Vi hittade vegetariskt hos en Vietnamesisk nyöppnad restaurang i Solna centrum som heter ”Mama Viet”. Jag tog en nr 8 Goi cuon shay. Rullar med en dipp till. Det blir fler gånger. Mycket gott. Portionerna är stora nog för att bli ohungrig. Ohungring är den nivå där man mår som bäst.

Nu på eftermiddagen har vi haft frukttaberas. Köpte massor med grönsaker och frukt i Solna centrum. Ungdomsgänget (kaninerna) har dragit runt och nafsat på oss för att få smaka något. De fick grönsaker och en sockerfri fullkornsskorpa. Usch, jag vill ha en sådan där skorpa som jag fick igår. Nädu det är för mycket socker i dom. Jodu nu biter jag dig i tån till jag får en sådan. Nähä fick jag inget, då duger den här skorpan.

Jag är så glad att Ulla är idrottsintresserad. Då kan jag sitta framför datorn och programmera medan hon kollar på idrotten. Jag har även tittat på youtube. Hittat en del kul videos där unga människor ska lista ut hur man använder äldre teknologi så som Windows 95 och Walkman, . Och videos där äldre människor testar ny teknologi så som Oculus Rift, och HTC Vive. De hade också väldigt kul med Grand Theft Auto V.

Team Fakta