Jobb och semester

Idag är min semester slut och jag är på jobbet. Har en uppgift att slå ihop kod från två projekt för att förbereda modulen för nästa projekt. Det är kul att fixa bättre struktur. Hann komma igång för att sedan vara tvungen att byta till ett fel som uppkommer ofta och enbart på servern. Kunde inte ha startat veckan med en mer gedigen entusiasmdödare än den. Efter sex timmar vet jag mer men har inget genombrott för en lösning eftersom allt fungerar när jag testar.

Ulla var ledig idag och passade på att springa runt Edsviken. Ganska snabbt gick det trögt och blev bara värre. Smörgåsen och kaffet till frukost var inte mycket att springa på. Inte hade hon heller förberett med energi i ryggsäcken och missade att stanna vid OKQ8 Silverdal. Det gör det samma hur bra motor man har om den inte får bränsle. Runt kom hon i alla fall, ganska medtagen.

Ulla har lagat en helt underbar makaronilåda till middag där makaroner och kött bytts ut mot grönsaker såsom sötpotatis, morot, palsternacka och rödbeta. Den smakade lite sött. Åt förstås alldeles för mycket men blev ändå inte jäst som man blir av för mycket makaronipudding. En toppenrätt.

Vi registrerade hur långt vi gått/sprungit under dagen för sista gången på den här Juli-utmaningen. Jag kom över 50 mil och Ulla kom över 60 mil. Vad starka vi är. Det underlättade att vi kunde hänge oss till promenader och löpning under de tre veckorna med semester.

Efter en lång fruktlös dag med debugging kunde jag inte avhålla mig från mer av den varan och började på eftermiddagen att debugga mitt eget hobbyprojekt.
Lyssnade på förra årets sommarpratare, Edvard Blom och Magnus Uggla. De är underhållande. De finns på sr.se att lyssna på.

Team Fakta