Vart är vi på väg ???

Vi satt och tittade på ”På spåret” nu i kväll. Det är otroligt vad dom är duktiga. Själva resefilmen säger mig ingenting. Klart att jag kan se om det är palmer eller vanlig lövskog, men så mycket mer är det inte. Jag skulle gissa att dom har kul när dom sitter och totar ihop ledtrådarna, den ena mer absurd än den andra.

I morgon är det dax för Peter att ta ett nappatag med pluggandet. Dom senast två veckorna har det inte blivit av. Det kan inte hjälpas att det är tråkigt, men tiden rinner i väg så fort och ett tu tre är det april och han ska certifieras. För att slippa stora skälvan då är det bäst att plugga på och få det ur världen.

Peter har fått erbjudande om att jobba i England. Meningen skulle vara att han skulle jobba där till och från under en längre tid. Han tackade för erbjudandet med avböjde. Han vill kunna komma hem om kvällarna.

Team Fakta