Massage, Hermans och utryckning

Vi började dagen med att städa hemma. Tvättat, städat, plockat, kastat. Jag fick fram min bordsskiva runt datorn. De som bara ser mig på jobbet tror nog att jag är ordningen själv – och det är jag oftast. 🙂 Jag programmerade lite också.

Sedan åkte vi till city för att få massage. Ulla fick lite träningsvärk av massagen. Jag hade inga krämpor när jag åkte dit men efteråt hade jag ont i ryggen och kunde inte gå med vänsterfoten, dessutom hade båda fotsulorna somnade en halvtimma. Mycket obehagligt och inget jag tänker uppleva igen. Så jag kommer att behandla mig själv framöver och bara gå dit om jag inte klarar mig själv.

Efter massagen tog vi oss till Hermans veganrestaurang på söder för att äta middag. Jag gillar sådan här mat och mumsade på den goda buffén. Ulla tycker maten är ätbar. Det var i alla fall en trevlig upplevelse och vi åt vegansk efterrätt.

Vi gick mot Akademibokhandeln och handlade böcker. Men där slutade min framfart. Foten gjorde för ont och vi åkte hem.

Ulla läste och jag tittade på en trailer när telefonen ringde. Ingalills kanin Nisse var som vanligt igår, idag var han trött, och på kvällen var han död. Han lade sig ned, rullade på sidan och somnade in. Han skulle blivit ett år den 15 augusti. Nu fick vi istället åka med honom till djursjukhuset. Det gör ont när något sådan här händer.

Team Fakta