Snabb vecka

20170113-Astrid-helaEn 12-timmarsdag på jobbet. Det är ett stort misslyckande och visar bara på dålig planering. Vi har varit två backendutvecklare som släckt de värsta buggarna under dagen och fått integrationerna att fungera bättre. Jag är glad att jag jobbar med så bra utvecklare.

Nu är jag i alla fall hemma och vi tittar på NCIS. Inte tänker jag gå upp kl 4 imorgon. Såvida… jag har ju jouren.

Det är stadion marathon imorgon. Det var svårt att a sig upp för backen från bussen idag med all is och vatten på det. Jag kommer inte till loppet imorgon. Satsar på sovmorgon och en långsam frukost.

Vi tog lite bilder idag på Rut (långhårig krullig) och Astrid (Virvel). Vi har delat av så de får lilla lådan 120*60 för sig själva ett tag så de kan acklimatisera sig i lugn och ro.
När de är trygga ska de få en passage som bara de är små nog att kommer igenom till resten av flocken, om de vill.

Team Fakta