Ulla har promenerat

Ulla har vandrat idag. Hon skulle lämna papper till jobbet och passade på att gå till Bagartorp och även runt hela Edsviken.
Det blev en promenad på 23,5 Km på 4.22 timmar.

Jag har jobbat idag med en integration som jag tidigare skrivit till Magento enterprise. Nu ska den även fungera till Magento Community edition. Det är lite skillnader men jag fixade dom. Och så har mitt team fått ärva ett projekt som är i underhållsfasen. Det är väldokumenterat med ordning och reda så det ska bli kul.
Det är kul att jobba med de största och mest kända butikerna på nätet.

Hemma har jag fortsatt på mitt lilla överambitiösa evighetsprojekt att skriva en egen plattform. Jag har hållit på i fyra år nu och gnetar mig sakta framåt. Måste undvika att bygga in dumheter. Kärnan är klar och jag bygger komponenterna i nästa lager. Det går ganska bra men det behövs mer än någon timme här och var.

Nu är vi inte helt säkra på att det är fyra marsvinstöser vi har. Chilla har visat akrobatiska talanger i kombination med envishet.
Det kan vara någon form av rangslagsmål om vem som ska bestämma, det lugnar nog ned sig i så fall för Matronan Matilda är dubbelt så stor och sparkas hårt.

Team Fakta