Tidig vecka

Den här veckan har jag varit på jobbet kl 5. Det är så tidigt att tunnelbanan inte har börjat gå ännu. Jag tar nattbussen till Odenplan och vandrar därifrån.
Det är mycket att göra på jobbet och jag jobbar över en del varje dag. Jag har upptäckt att jag får massor gjort fram till 8.30. Det har varit många små uppgifter för att få fart på en mängd med integrationer som ska testas imorgon.

Ulla skickade ett meddelande: -Säg två tjejnamn. Är Astrid och Rut bra? Hon hade träffat två små gulliga marsvinstjejer på Zoo när hon skulle köpa hö. Astrid är ett helt svart virvelmarsvin, och Rut är en helt svart långhårig teddy. De är så söta att hon adopterade dem direkt.

De nya marsvinen har skolats in i flocken på neutral mark. Vår medelålders marsvinsflock är ganska lugna och töserna hade inga problem att passa in. Det är mycket nytt för dem så de får bekanta sig med flocken i lugn och ro. Så nu har vi sju marsvinstjejer på 3 kvadrat + etage på 1 kvadrat.

Kaninen Jobi fick inte komma in i köket när marsvinen lärde känna varandra och han var så nyfiken.

Team Fakta