En dag på jobbet

Idag har jag läst på om designmönster, och även hur man effektivare använder DOM. Och det var redan på tunnelbanan till jobbet.
Har tagit mig an en sophög med kod och delat upp den i fler filer, snyggat till och effektiviserat. Det tog fem timmar. Koden måste ju fortsätta fungera.

Ulla har vilodag idag från träningen. Jag cyklade motionscykel 30 Km 61.24 tim och tittade på Buffy vampyrdräparen.
Det är mycket enklare nu att titta på film när vi kör Netflix med Chromecast på en vanlig bildskärm via telefonen. Inga datorer är inblandade.

Ulla har anmält oss till ett lopp som jag har tittat på varje år i 20 års tid men aldrig sprungit. Det ska bli spännande.

Det var lite prat om Tunnelrun på jobbet idag. Tydligen blev det väldigt varmt i tunneln ju längre tiden gick. När vi sprang var det kanske 10 grader men de som startade ett par timmar senare tyckte det var rena bastun i tunneln.

Jag berättade att jag samlade ihop de handskar som folk kastat i tunneln och att jag ska använda dem i vinter. Trodde inte att reaktionen skulle bli: usch!, begagnade kläder.
Jag begriper inte vad dom är rädda för. Tvättar man kläderna så gör det ju inget om någon annan burit dom innan.
Att använda second hand är bra för miljön, bra för plånboken och en chans att få tag i plagg som är unika. Dessutom är de flesta gifter som finns i nya plagg redan uttvättade.

Team Fakta