Framsteg

Senaste tre dygnen har vilopulsen gått från 69 -> 56 -> 43 slag/minut. Magen är bättre men inte bra. Den gör i alla fall inte ont.

Huvudvärken är oförändrat jämnt fördelad på hela bakhuvudet. Det stretar emot att titta höger vänster. Har testat att tänja nacken och mediterat för att slappna av utifall det är spänningshuvudvärk, men det verkar inte vara spänningshuvudvärk.

Har försökt göra lite programmeringsövningar nu på morgonen för att få igång det logiska tänkandet. Det fungerar inte alls. Jag har svårt att ta strukturella beslut. Det är inte så konstigt, för jag är på nivån: -”Gå in i köket och ät frukost”. När jag kommit till köket stannar jag upp och det är blankt i huvudet. Ska fortsätta att aktivera hjärnan idag med övningar tills det släpper. Hjärnan behöver tränas och tänjas regelbundet.