Upp och ner.

Hur gör man när hela livet känns som om man har hamnat i en torktumlare? Att så mycket kan hända på bara några månader är helt obegripligt. Den berömda ketchupseffekten kan verkligen få det att snurra i huvudet. Först händer ingenting allt går i sin gilla gång, men så PANG ställs allt upp och ner.

Nu har vi haft visning på kollo för andra gången och ett par är seriöst intresserade. Så nu får vi se hur det går. Men jissis vilket jobb att tömma stugan och få hem allt. Jag kunde inte drömma om att det fanns så mycket grejer där. Det knepiga blir att få in allt här hemma, just nu bor vi i ett veritabelt kaos. Kartonger och påsar både högt och lågt, ändå har vi varit till ÅVC med låda efter låda. Dom börjar nog känna igen oss vid det här laget. Vi har ju dubbelt av allt, så mycket måste avyttras. Det som är säljbart har vi lämnat till Myrorna resten har fått gå i soporna.

Samtidigt har Peter fullt upp med jobbet om dagarna. Sedan försöker han få tid till att träna plus att han ska studera för att ta ett certifikat i Magento. Livet går i 180 just nu, så vi ber en liten bön om att det ska lugna ner sig, att hinna tänka och inte bara göra. Hela det här året har trotsat alla kalkyler när det gäller att ställa livet på huvudet. Därför har det varit skralt med skrivandet på den här sidan, ska försöka skärpa mig i fortsättningen. Fast det som inte dödar härdar säger man, så nu måste vi bli av rent stål. Men vi har men hel del kul saker att se fram emot också.

Team Fakta