Söndagsmys.

I går var det en bra dag att göra saker på. Det var både hagel och regn om vart annat, aprilväder helt enkelt. Så på för middagen fick vi ett infall och åkte till Hagaparken´s akvarium och tittade. Deras hajakvarium var en upplevelse. Vi hade tur som fick en föreläsning om hajar, både vilda och dom i ”bur”. Dom som dom har där är INTE vildfångade utan uppfödda sedan flera generationer tillbaka i fångenskap. Dom gör det för att kunna få ungar att sätta ut i det vilda för att försöka rädda hajarna från utrotning. Sist men inte minst fanns det väldigt goda köttbullar och potatismos där, det satt fint till lunch.

Väl hemma satt vi och kollade på vår blivande ekonomi. Eftersom jag kommer att jobbar deltid och med en lägre timpenning kommer det att bli mindre i plånboken. Då är det bra att göra en kalkyl och se vad/hur man lägger pengarna. Vi vill inte bli ett program i serien Lyxfällan. Ett program jag är fascinerad av, hur man kan gå med många tusen kronor back varje månad år efter år utan att se att något är bort i tok.

Team Fakta