Nu kör vi.

Nu har jag vaknat till liv igen. Det var en pers att få lungorna att vilja vara med på noterna. Jag hostade redan när vi åkte till Connemara men jag trodde det var en vanlig förkylning. Men det blev bara värre och värre så till slut var jag tvungen att åka till läkaren. Dom konstaterade snabbt att det var lunginflammation. Antibiotika, hostmedicin och vila blev resultatet och nog har jag vilat alltid. Det som är värst nu är att jag har hostat sönder ryggmuskler. Det gör ont när jag går så någon träning blir det inte tal om, inte än i alla fall.

Jag skulle ha börjat på MatHem i förra veckan men det blev framflyttat till på tisdag. Känns lite tokigt att börja ett nytt jobb med att vara sjukskriven men det var oundvikligt. Men nu ser jag fram emot att ta nya tag och lära mig att klara det nya som väntar. Var på gamla jobbet med fikabröd och tackade för mig och lämnade tillbaka nycklarna. Håller en tumme för alla som jobbar kvar att dom ska få ett nytt jobb dom med.

Jag är förvånad, jag har fått fyra jobberbjudanden, jag som räknade kallt med att min ålder och kunskap skulle göra det jättesvårt att få ett nytt jobb inom rimlig tid. Förvånad men glad.