Aroniakola

Alla sex marsvinsdamerna är samlade för att få frukost. De har tre meter bur och springer hela vägen på hustaken. tv Eva. mitten uppifrån Petra, Chilla, Matilda. th uppifrån Svea, Blomma.

Idag har jag programmerat på mitt projekt. Vi var i Hallonbergen centrum för att köpa billiga extraskor men båda butikerna var nedlagda. Jag behöver även löparskor. I Bromma blocks på Inter sport hittade vi mina nya löparskor. Det blev ett par Saucony Ride 7 stl 46. De är så sköna, som att linda in fötterna i en snuttefilt. Vi skaffade mer tillbehör på Bromma Zoo till våra marsvinsdamer. Ulla gjorde rent i burarna i morse och det är så kul att se dem undersöka den nya möbleringen. Vi tittade till kolonistugan. Åh om vi ändå kunde flytta ut snart, men det är svårt utan vatten, vatten i dunk funkar om man verkligen vill.

Vi har mötts hela klanen och pratat hos Ullas syrra Ingalill. Jag bytte ut hennes gamla dator mot en mindre gammal dator så kortspelet ska fungera bättre.
Ulla fick en flaska Aroniasaft, och när vi kom hem gjorde hon Aroniakola, det var väldigt gott.

Medan Ulla löste korsordet och spelade en utökad version av minröj så tittade jag på Stargate Universe och klippte upp mina gamla extraskor.
Många skor har en hård bakkappa och på det här paret har hårdplasten tittat fram mot hälsenan. Med en liten vass universalkniv (så klart inköpt i Schweiz Davos) gick det att få upp sömmen till bakkappan, sära på de ihoplimmade materialen och dra ut plastbiten med en polygrip. Nu har jag lite sömnad framför mig, lagom sysselsättning medan jag tittar på Stargate. Kanske går det att fixa ordning mina gamla löparskor också med en tvätt, lite sömnad och ny innersula.

Team Fakta