Styrketräning

Jag tränar inte regelbundet nu. Om jag tränar så blir det styrketräning.
Vänstervristen har fått vila men jag måste av praktiska skäl promenera ca 40 minuter varje dag för att komma till och från jobbet. Igår kändes vristen riktigt bra med tejp och mina gamla iläggsulor. Det kan ta några veckor till men för in del gör det inget. Den dagen jag kan springa så ska jag springa.

Ulla testade styrketräning igår. Hon jobbar med att lyfta mycket, så hennes träning ger inte någon träningsvärk. Vi ska titta närmare på övningar och vikter. Det är extra bra för löpningen att ha styrka i korsetten så man kan behålla en bra löpstil länge.

Jag har programmerat på mitt privata projekt och har en plan för första versionen. Jättespännande. Har arbetat på projektet i sex år nu.
Det går bra på jobbet. Jag jobbade övertid förra veckan för att göra klart delar av ett projekt för en kund. Nu är jag rådgivare till det projektet och kan fokusera att slutföra ett annat projekt till en annan kund. Det är små men knepiga detaljer kvar på det projektet.

Team Fakta