Kaninen Nils.

I dag har jag varit och köpt bur, hö, mat och ett hus till Ingalills kanin. Så nu fattas bara kaninen, fast den ska vi hämta på lördag. Jag köpte en bur som är 140 cm lång så den ska räcka till att kaninen kan röra sig och inte sitta som i en sardinburk. Vi har resonerat om olika djur som skulle vara tänkbara för henne att ha. Hund går bort då hon inte kan rasta den, katten funkar inte heller. Så då enades vi om att en kanin skulle vara ett bra alternativ. Den behöver inte gå ut och kan motioneras i köket. Lördag morgon ska vi göra i ordning allt och sedan hämta kaninen Nils. Döpt till Nils för att det är han som har namnsdag den dagen. Han är en vädurskanin ca åtta veckor gammal, ljust nougatbrun med lite rött i och är jättesöt. Bilder kommer senare!

Jag gillar att gå, det har jag alltid gjort. Nu blir det ytterligare en kul grej att samtidigt spela Pokémon. Visst har både Peter och jag gått mycket nu i sommar och jag har fortsatt nu på eftermiddagarna, men att det har blivit över 40 mil, det trodde jag inte. Håller jag takten uppe är jag snart i Göteborg. Inte illa pinkat av en trähäst som mamma skulle ha sagt. Under hela min uppväxt har jag haft personer som gillar ordspråk, så jag har lärt mig en hel del. Alla är inte helt lämpade för tryck men alla sätter huvudet på spiken så att säga.

Team Fakta