Lördagsnöje.

Lördag betyder sovmorgon, det i sin tur betyder vakna, ligga o dra sig en stund, härligt! Lördag i det här fallet betydde också semelfika med syrran, även det härligt. Att fika med syrran och busa med Buster är ett bra sätt att använda en lördag på.

När vi körde hem Ingalill åkte vi till MAX och åt middag, det var längesedan och smakade kanonbra. Vidare till Rusta och införskaffade Kettlebell´s på 4 kg, för att vara på den säkra sidan tog vi två stycken. Så nu kan jag stå och se på Lyxfällan och styrketräna på kvällen, förena nytta med nöje.

Vidare till Vällingby, vi skulle gå på bio och se En underbar jävla jul. Den var bra, mycket som nog stämmer in på jularna nu för tiden när många olika konstellationer av familjer ska samsas. Julen är ju dessutom en helg men massor av olika traditioner som kan kollidera. Vilket det också gjorde.

När vi kom hem avrundade vi dagen med att se et par avsnitt av The Big Bang Theori. Sedan var det skönt att uppsöka och inta sängen.

Team Fakta