Intervaller

Idag var det 3-minutersintervaller på schemat. Vi tränar med TSM med start på Stockholm stadion.

Ulla är med i 5-timmarsgruppen och de gjorde sina intervaller på Stadion.

Jag är med i 3.30-timgruppen och vi gjorde våra intervaller vid Djurgårdskanalen.
7 st 3 minuter i 4.15 min/km. Ca 700 meter / 3 min.
Det kändes väldigt bra men jag hade inte hört ordentligt och fokuserat på 6 intervaller så det var svårt med den 7e.
Totalt 12,71 Km, 1:02:19 tim.

Efter träningen åkte Kristina, Ulla och jag till IKEA Barkarby och åt julbord. Härligt gott. Jag hann bli mätt innan jag testade all sorters mat. IKEA har även en egen mycket god julmust. Sedan tittade vi in i varuhuset och handlade varsin kasse med prylar. Det är trevsamt efter intervaller och julbord.

Vi har anmält oss till Stadion marathon den 9 januari. Det är en bra start på året med en marathon på hemmaplan. Har varit med tidigare gånger. I år är det 6 timmar maxtid så Ulla ska också vara med. Hemsida. Facebook.

Jag har anmält mig till ”Silverleden på 1 dag 2016” den 2 juli. Det är ett terränglopp på 65 Km som ska ge en fin utmaning. Annica och Kristina ska också springa, men Ulla undviker mer än gärna terränglopp av den här sorten, trots nya glasögon. Facebook.

Ulla har 92 marathonlopp. Det börjar närma sig med 100 st. Ulla räknade våra planerade lopp och kom fram till att Stockholm marathon 2016 kan bli det 99e. Hon vill ha 100 i Stockholm så vi får helt enkelt åka till Skövde 6h i mars. Vi får se hur vi kan göra.

Team Fakta