Löparäventyr Norsborg Ekerö Brommaplan

Klockan ringde 8.00 och det kändes väldigt tidigt. Jag var ohågsen igår kväll och det fortsatte idag. Dags att jobba för att bli lite uppåt igen.
Ulla tog hand om mina smärtande vader, det gjorde än mer ont men vaderna blev skapliga efter det.

Annika och Ove ska visa en runda idag som låter kul. Vi träffades på T-centralen och tog röd linje till Norsborg. Därifrån joggade vi till Vårby och åkte färjan över till Ekerö.
Ove kör med sina nya inlines, det går riktigt bra. Annika, Ulla och jag joggar.
Vi tog rast i Ekerö centrum. Åt wienerbröd och mjölk. Jag doppade fötterna i fontänen. Vi sprang till Drottningholm och fyllde på vatten och vidare till Brommaplan.

Vädret har varit soligt och varmt. Vi fick lite regn när vi passerade Nockebybron.
Ullas munsår gjorde så ont att hon fick slå av på tempot och ta en värktablett ett par Km hemifrån.
Min ömma vänsterfot har varit toppenbra hela dagen tills vi kom in på grusvägen hemma och jag trampade på en sten. Det gör ont tills jag trycker fotens trampdyna framåt med fingrarna. Verkar som något är löst i foten. Men nu är det bra igen tills nästa sten…

Vid Brommaplan skils vi åt. Det är lagom idag för oss med 19,7 Km 2.41.27 tim.

Ulla duschade och somnade direkt. Hon sov i två timmar och vaknade bara för att hon är hungrig.
Vi åt burgare på Rasmus grill i Brommaplan. Nu har de Hjortburgare gjorda på hjortkött, och till det serveras klyftpotatis. Det ska jag testa nästa gång som jag hoppas blir redan imorgon.

Marsvinen har varit ute flera timmar på eftermiddagen och är nu inne igen för att äta melon och ta det lugnt innan de ska sova.

För några dagar sedan tog jag mig an den digra högen av osorterade bilder. Ulla och jag hade redan redigerat dem men de har inte sorterats in på rätt ställen. Det var 17000 bilder från början, och idag är jag klar. Har nu 41000 redigerade, namgivna och sorterade bilder i mitt arkiv.